Romania
Transport rapid rapid | Returnări gratuite
Acasă >  Livrare & Retur
Metode de expediere
Livrăm prin EMS, DHL și Fedex.
1. Vă rugăm să confirmați adresa de expediere înainte de a o plăti. Vă rugăm să furnizați o adresă de e-mail validă și să verificați e-mailurile după ce ați cumpărat pentru orice informații actualizate.
2. În general, articolele sunt expediate în termen de 1 zile lucrătoare după verificarea plății (sâmbătă și duminică și cele mai multe sărbători naționale excluse).
Metode de urmărire
După expedierea comenzii dvs., vă vom oferi un link prin care puteți urmări comanda dacă este necesar. Verificați adresa dvs. de e-mail pentru a găsi linkul și numărul de urmărire.
Notă: Dacă nu puteți verifica imediat cu numărul de urmărire, vă rugăm să așteptați cu răbdare. Express Company necesită un anumit timp pentru încărcare.
Livrare nereușită sau greșită
Pentru clienții care nu vă primesc coletul în termenul de livrare total de mai sus, vă rugăm să consultați direct la oficiul poștal local direct cu cartea de identitate sau cu un alt certificat valabil și copia informațiilor de comandă pe care le puteți imprima atunci când vă conectați la contul dvs. înregistrat pe site-ul nostru .
Returnări & schimb valutar
Politica de returnare:
Suntem dedicați satisfacției dvs. complete. Puteți returna articolele dvs. în termen de paisprezece zile de la data primirii mărfii. Trebuie să ne contactați înainte de a trimite articolele înapoi. Toate articolele trimise înapoi trebuie să fie în starea lor inițială, adică să nu fie uzate, modificate sau spălate, cu toate etichetele atașate.
Costul de livrare a returului ar trebui să fie stabilit de dvs.. Vă vom rambursa plata după primirea articolului returnat. Taxa de transport și manipulare inițială va fi dedusă din restituire.
Anularea comenzii:
Anularea unei comenzi înainte de expedierea comenzii, procesăm toate comenzile cât mai repede posibil, astfel încât nu suntem întotdeauna capabili să anulăm o comandă după ce a fost plasată.
Cererile de anulare după expedierea comenzii vor fi tratate în conformitate cu politica noastră de returnare.